Вехицле Цар ГПС Јамминг Девице

Вехицле Цар ГПС Јамминг Девице

ГПС мобилни телефон Јаммер - Мини преносни - до 10 метара заштитни радијус Мобител и ГПС ометање постају све преносивији и доступни него икада с новим преносним мобилним телефоном и ГПС јаммером (ГСМ, ДЦС, ГПС). Ако сте болесни од свих тих телефона који ће се кретати или пратити свуда са ...

Detalji o proizvodu

ГПС мобилни телефон Јаммер - Мини преносни - до 10 метара заштитног радијуса

Мобилни телефон и ГПС ометање су постали преносиви и приступачнији него икад са новим преносним мобилним телефоном и ГПС Јаммером (ГСМ, ДЦС, ГПС). Ако вам је болесно од свих тих телефона који се крећу или прате свуда са ГПС-ом, онда је ово идеалан гаџет за заштиту шпијуна који сте тражили.

Анти-Пхоне: Преношење радио-сигнала мале снаге да бисте прекинули комуникацију између ћелијских торњева и било којег мобилног телефона у близини, овај Јаммер мобилног телефона потпуно искључује било који ГСМ и ДЦС сигнал мобилног телефона у кругу од 10 метара.

Анти-ГПС: забринути је неко намерно инсталирао ГПС трацкер негде у (или испод) вашег аутомобила како би пратио све ваше покрете? Већа је вјероватност него што мислите, али сада више не брините зато што овај јаммер нуди савршени радијус од 10 метара за загријавање ГПС-а, осигуравајући вашу приватност без обзира где идете или колико је ваше возило.

Ултимате Цонвениенце Са малом и преносивом величином, овај уређај можете држати у џепу, унутар ваше торбе, скривене испод седишта вашег аутомобила, било где! Такође, само са дугметом за укључивање / искључивање и зеленим светлом за означавање уређаја који ради, овај преносиви мобилни телефон и ГПС Јаммер у највећој мери представљају једноставност. Такође не морате да се бавите антеном за инсталирање или подешавање било ког софтвера / конфигурације, јер је овај јаммер спреман директно из кутије за тренутачно заглављивање и уњамминг.

Карактеристике

■ Ефективни радијус заштите: 5-10 м (у зависности од сигнала јачине у датом подручју)

■ Нема штете људском бићу, еколошком

■ Једноставан за инсталацију и управљање

■ Лаган, издржљив

■ Јам ГПС и сигнал мобилног телефона (3Г није укључен)

Спецификације

■ Фреквенција блокирања: ЦДМА, ГСМ, ГПС

■ Штитни опсег:

- ЦДМА 850мхз-894мхз

- ГСМ 925мхз-960мхз

- ДЦС 1805мхз-1880мхз

- ПХС 1900мхз-1990мхз

- ГПС 1500мхз-1600мхз

■ Влажност: 5% -80%

■ Радијус за заштиту: 5-10 метара (у зависности од јачине сигнала)

■ Боја: сребро

Садржај пакета

■ 1 к мобилни телефон и ГПС Јаммер

■ 1 к батерија

■ 1 к ауто пуњач

■ 1 к пуњач

Продуцт Ревиевс:

1.Што је опсег радијуса загушења?

2.Гоод, вратиће се за више

3. Може ли се користити у Мексику?

4. врло преносив, као бар телефон, једноставан за кориштење, хвала!


Par:Блоцкер сервис за мобилне телефоне Sledeći:Целл Сигнал Јаммерс

Istraga