3Г Ханди Јаммерс

3Г Ханди Јаммерс

Даљински управљач за мобилне телефоне 3Г мобилног телефона велике снаге даљинског управљача Јаммер мобилног телефона јаммер за потпуно заустављање свих тих досадних телефонских позива, са типичним дометом од 30 метара. Овај јаммер за сигнализацију мобилног телефона ће зауставити сигнале на ДМА, ГСМ, ДЦС и 3Г опсегу без прекидања било ког другог ...

Detalji o proizvodu

3Г даљински управљач за мобилне телефоне велике снаге

Мобилни телефон сигнал јаммер за потпуно заустављање свих тих нежних телефонских позива, са типичним распоном од 30 метара. Овај заглављени сигнал за мобилни телефон ће зауставити сигнале на ДМА, ГСМ, ДЦС и 3Г опсегу без прекида било ког другог електроничког уређаја, а уз високу и ниску поставку можете да мијењате колико ће се покривања ометати. Ово је савршен уређај за све оне области које захтевају мир, укључујући просторије за састанке, музеје, позоришта, цркве, учионице и друге форме дизајниране да се користе на столу или непропусно постављене поједине.

Одлична ствар за мир и тишину, и доступна по супер ниској велепродајној цијени.

Спецификације

■ Заштићени сигнал за мобилни телефон: ЦДМА, ГСМ, ДЦС, ПХС, 3Г

■ Изолација сигналног пропусног опсега

- ЦДМА: 850 - 894Мхз

- ГСМ: 925 - 960Мхз

- ДЦС: 1805 - 1880Мхз

- ПХС: 1900 - 1990Мхз

- 3Г: 2110 - 2170Мхз

■ Типични радијус загушења: 5 - 30 метара

■ Максимална излазна снага: 10В (висока подешавања), 7В (ниска ниска поставка)

■ Побољшање антене: 3 дБи

■ Радна температура: -10 ~ +40 ° Ц

■ Извор напајања: ДЦ 5В

Напомене о производу

■ ДЦС = ЦДМА 1990

■ Пасивно хлађење (потпуно тихо)

■ Прилагођавање опсега висока / ниска загушења

■ Дизајн намјештаја или плафона

Садржај пакета

■ Јаммер сигнала мобилног телефона

■ Даљински управљач

■ Упутство за употребу

■ 4 к антена

■ Адаптер за напајање

Продуцт Ревиевс:

1.Фаст схиппинг. Одличан производ. Био сам сретан са испоруком и комуникацијом и цијеном. Само се надам да ће бити издржљив.

2. Треба да знам да ли ћу купити ову ставку да ли ће доћи до мене у САД-у и да ли ће блокирати при дугим бесним ћелијским сигналима

3. Желим купити ЦЕЛЛ ПХОНЕ ЈАММЕР. Желим да знам да ли би било могуће послати овај уређај од стране Хонг Конг поста. Ако је могуће, желим да укупна вриједност декларисана на опису производа на пакету, укључујући и испоруку, долази као КОМЕРЦИЈАЛНИ УЗОРАК или ДАРУ мање од У $ 40,00. То је зато што је у Бразилу царинска такса бесплатна када је укупна цена нижа од У $ 40,00.

4. Могу ли да радим нешто више од 30 метара

5.и \ 'ма схоп кеепер, и овај Јаммер се добро продаје у мојој радњи, ја ћу наставити наручити овдје. Хвала за значајну услугу.


Par:Анти Пхоне Блоцкер Девице Sledeći:Вифи Јаммер Цирцуит

Istraga